Maria Jose Garrido Baena

Recursos humans i apassionada de l’economia social, la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitat. Actualment, treballo en un centre especial de treball, on em dedico a promoure la diversitat i la inclusió laboral.

Per mi, la transformació social és un procés de canvis profunds en l’estructura, l’organització i els valors d’una societat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i promoure l’equitat, la justícia i la sostenibilitat. Implica la participació activa de la ciutadania en la cerca de solucions.

LinkedIn

Albert València López

Sóc arquitecte i activista als moviments veïnals i cooperativistes del barri del Poblenou. Actualment, formo part del Patronat de l’OTS.

La transformació social és l’esforç i lluita col·lectiva per garantir drets al conjunt de la ciutadania.

Twitter, Instagram

Francesc Granada Sales

Docent a la Vila de Gràcia. President del Consell Rector i Director Pedagògic de Nou Patufet. De formació Doctor en Ciències Físiques. Postgrau en Direcció de Centres Escolars i Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses de l’Economia Social al Tecnocampus de Mataró. Membre del Patronat de l’OTS.

La transformació social implica promoure canvis estructurals per aconseguir una societat més justa, igualitària i respectuosa. El cooperativisme, com a forma particular de l’economia social i solidària, té un gran potencial transformador. Integrar la perspectiva de gènere significa visibilitzar i analitzar la presència i participació de les dones, així com abordar les desigualtats i discriminacions que encara persisteixen.

Les escoles cooperatives tenim la responsabilitat de promoure models de rol igualitaris i abordant la coeducació i la interseccionalitat en la cerca d’una transformació social basada en la justícia, l’equitat i la sostenibilitat.

LinkedIn, Twitter, Instagram

Angela Rosales Cabrera

Soc inquieta i curiosa a parts iguals. Fa uns anys vaig fundar l’associació Pallapupas, entitat de referència en la intervenció sociosanitària des del vessant artístic que treballa per millorar l’estat emocional de les persones que es troben en situació de malaltia. En l’actualitat, soc membre del Patronat de l’OTS.

Un canvi de paradigma i un empoderament ciutadà entre moltes d’altres coses.

LinkedIn

Verònica Platas Ruiz

Llicenciada en Pedagogia. Més de 20 anys d’experiència en innovació en recursos humans, estratègia de negocis i management. Consultora especialista en diagnòstic organitzatiu i de talent; innovació en recursos humans i lideratge. Professora associada a EADA Business School.

Procés profund de canvi en les estructures, les mentalitats i les relacions d’una societat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones i promoure la justícia i l’equitat.

Linkedin

Xavier López García

Consultor d’estratègia i aliances. Crec i treballo per una economia social i cooperativisme amb vocació d’impacte i per això impulso i acompanyo aliances estratègiques per fer-ho realitat.

Els canvis i la transformació social demanen innovació amb recursos i a llarg termini per això la cooperació de tots els agents és imprescindible.

LinkedIn, Twitter

Carles Peñarroya Freixes

Actualment, estic coordinant els Itineraris de Protecció Individualitzats a la província de Girona. Els darrers 20 anys he desenvolupat la meva tasca professional principal com a educador social al sistema de protecció a la infància, adolescència i joventut en diferents CRAE’s i CA.

Canviar les estructures, les relacions i les actituds de la societat amb un clar compromís actiu amb la justícia social i els drets humans, i una voluntat de treballar col·lectivament per crear una societat més equitativa i inclusiva per a tothom.

LinkedIn

Amparo Porcel i Mundó

Treballadora social i pedagoga he dedicat la meva vida professional a incidir en el treball social, el sector social i a formar professionals dels serveis socials, a traves de la RTS del Col·legi, d’escoles de tercer sector i de l’acció que ha fet i fa Intress: formació, publicacions i estudis situacions socials.

La meva filosofia, com la d’Intress, és treballar per aconseguir persones autònomes i participatives i també una comunitat inclusiva. Creiem que tant les persones com la comunitat seran claus per al canvi cap a una societat més justa, posant a la persona en el centre de la intervenció social.

 

Marcos Cuenca Rojas

Amb experiència en el sector digital trobo atracció i interés per la sostenibilitat els ODS i la ESS+S, actualment sóc docent de marketing sostenibilitat i ODS.

Canviar el sistema econòmic capitalista per un sistema econòmic de triple impacte basat en l’ecosocialisme humanista.

LinkedIn

ton Dalmau

Ton Dalmau

Impulsor de la moneda social “la Turuta” a Vilanova i la Geltrú i de les Cantades Populars pel Planeta i la Pau.

Enfocar-nos en el que anomeno la GRAN RECONVERSIÓ.

Blog