Carles Peñarroya Freixes

Actualment, estic coordinant els Itineraris de Protecció Individualitzats a la província de Girona. Els darrers 20 anys he desenvolupat la meva tasca professional principal com a educador social al sistema de protecció a la infància, adolescència i joventut en diferents CRAE’s i CA.

Canviar les estructures, les relacions i les actituds de la societat amb un clar compromís actiu amb la justícia social i els drets humans, i una voluntat de treballar col·lectivament per crear una societat més equitativa i inclusiva per a tothom.

LinkedIn

Amparo Porcel i Mundó

Treballadora social i pedagoga he dedicat la meva vida professional a incidir en el treball social, el sector social i a formar professionals dels serveis socials, a traves de la RTS del Col·legi, d’escoles de tercer sector i de l’acció que ha fet i fa Intress: formació, publicacions i estudis situacions socials.

La meva filosofia, com la d’Intress, és treballar per aconseguir persones autònomes i participatives i també una comunitat inclusiva. Creiem que tant les persones com la comunitat seran claus per al canvi cap a una societat més justa, posant a la persona en el centre de la intervenció social.

 

Vincle

Associació de Cardiopaties Congènites, AACIC

L’Associació de Cardiopaties Congènites és una entitat declarada d’utilitat pública amb la missió d’oferir una resposta a les necessitats socials de les persones amb cardiopatia congènita, a les seves famílies i als professionals de la xarxa amb els que ens relacionem, afavorint el coneixement d’aquesta patologia a la societat i potenciant la recerca no clínica en les institucions, tot això garantint la sostenibilitat econòmica a través de recursos propis i/o de tercers amb els que es mantenen aliances pel desenvolupament d’activitats d’alt valor afegit.

Col·laborar en la transformació d’una societat corresponsable amb els altres i amb l’entorn, inclusiva, equitativa i sostenible.

Twitter, LinkedIn

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

v

Fundació Eveho

Treballem en l’atenció socio-educativa amb nens, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat o en risc de ser-ho.

Entenem la transformació social en la incidència i treball en totes les esferes necessàries perquè s’estableixi el canvi en la nostra societat perquè desapareguin les desigualtats socials i esdevingui una societat més justa i igualitària en drets i deures per les persones. El mecanisme clau de treball amb les persones esdevé en part fonamental des de l’educació social, la formació i informació, així com canvis en polítiques que promoguin el respecte a la diversitat i l’atenció als col·lectius més fiables.

Twitter

Pallapupas

Pallapupas

Pallapupas és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2000 que treballa en estreta col·laboració amb el personal sanitari amb l’objectiu de millorar l’estat emocional de pacients i personal sanitari, a través de l’humor en l’àmbit hospitalari.

Un canvi de paradigma. Una transformació cap a un mon millor.

Linkedin, Twitter

MÒNICA MONTANER SOLDEVILA

Mònica Montaner Soldevila

Emprenedora social. El meu somni és que les entitats socials siguin un model d’èxit que contagin a tota la societat amb el seu esperit.

Evolucionar cap a noves maneres de fer, més sostenibles, que busquen el benestar de totes les persones.

raquel coma roura

Raquel Coma Roura

Infermera de professió i vocació. Actualment formant part de la Fundació d’Atenció a la Dependència gestionant un centre residencial i treballant per un model d’atenció propi.

Per mi, és un conjunt de canvis que cal fer per tal de millorar la nostra societat amb valors de transparència, equitat i justícia.

olga castro garcia

Olga Castro Garcia

En els darrers 25 anys he desenvolupat la meva carrera professional entre la consultoria en organitzacions i l’auditoria de models de qualitat. He de destacar que en els darrers 15 anys m’he centrat en les organitzacions sense ànim de lucre treballant amb elles, ajudant a evidenciar el treball fet.

Per mi, la transformació social és, des de l’observació de l’entorn, està pendent de forma continua dels canvis que es produeixen, treballant els reptes i oportunitats de futur. Integrar la sostenibilitat en la forma de gestionar i, per tant, assolir els reptes que ara mateix tenim.

sergio asensio

Sergio Asensio

Director de l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell. Vinc de l’escola de l’esplai i sempre he estat vinculat al Tercer Sector Social. M’agrada dir que sóc Integrador Social.

Fer possible impossibles i generar canvis que facin possible la igualtat d’oportunitats. Construcció d’una societat més justa, equitativa i solidària.

Twitter