Carles Peñarroya Freixes

Actualment, estic coordinant els Itineraris de Protecció Individualitzats a la província de Girona. Els darrers 20 anys he desenvolupat la meva tasca professional principal com a educador social al sistema de protecció a la infància, adolescència i joventut en diferents CRAE’s i CA.

Canviar les estructures, les relacions i les actituds de la societat amb un clar compromís actiu amb la justícia social i els drets humans, i una voluntat de treballar col·lectivament per crear una societat més equitativa i inclusiva per a tothom.

LinkedIn

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

Victor Bayarri

Victor Bayarri

M’apassiona l’acció social creativa. Aquella que nodreix la vida i obre amplis horitzons de llibertat a les persones. Vaig començar ben jove, com a voluntari, en serveis de lleure inclusiu i més endavant he treballat en àmbits institucionals i socials ben diversos. Vull un futur millor per la Terra!

Més consciència i compromís ciutadà en el marc d’un activisme social pels drets i les llibertats.

Linkedin

JOSEP GIRALT LLADANOSA

Josep Giralt Lladanosa

Sempre m’ha mogut la persecució de la justícia social, però a l’igual que al Groucho Marx, mai no aconsegueixo atrapar-la.

Fonamentalment són tots aquells processos en què persones de la societat, partint de valors com: la solidaritat, el compromís i una acció èticament responsable.

bep@giralts.cat

sergio asensio

Sergio Asensio

Director de l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell. Vinc de l’escola de l’esplai i sempre he estat vinculat al Tercer Sector Social. M’agrada dir que sóc Integrador Social.

Fer possible impossibles i generar canvis que facin possible la igualtat d’oportunitats. Construcció d’una societat més justa, equitativa i solidària.

Twitter

albert huerta

Albert Huerta Molina

El meu somni és contribuir a construir un món més sostenible i just. Em dedico a la consultoria i a la docència. Soc soci de la cooperativa Vector5, excel·lència i sostenibilitat i col·laboro amb diferents iniciatives socials.

Corresponsabilitzar-nos dels reptes que tenim i col·laborar per promoure una societat més justa, humana i sostenible.

Twitter

Jaume Albaiges Rosello

Jaume Albaigès Roselló

Director de SinergiaTIC, impulsor de la digitalització del tercer sector i membre del patronat de l’OTS, entre d’altres barrets i negociats.

Proposar i fer efectius els engranatges de canvi que permetin fer un món més acollidor per al conjunt dels qui l’habitem, especialment per als més vulnerables.

Twitter

nekane navarro

Nekane Navarro Rodríguez

Vicepresidenta de l’OTS. Consultora experta en gestió ètica i estratègia. Sòcia fundadora de beethik (consultoria per a la gestió ètica i radicalment responsable). Col·laboradora estable de la Fundació Carulla i sòcia i col·laboradora d’Alter Civites S.L.

Canvi amb sentit o sentit del canvi…Avançar, fer camí juntes cap aquella societat en la que ens volem reconèixer i que necessitem.

Twitter, Linkedin

Francisco Núñez Valdivia

Psicòleg jurídic en intervenció social especialitzat en gent gran, salut mental, discapacitat i dependència aplicant metodologia comunitària i educativa per desenvolupar la innovació social que afavoreixi l’experiència de l’usuari.

La transformació social és la justícia per tenir cura de les persones.

Linkedin

Josep Ricart Riu

Vinculat a les cooperatives sense ànim de lucre i en funcions socials fa quinze anys, exvicepresident de la cooperativa Garbet cooperativa d’inserció, és membre de la comissió de gestió de la sectorial de cooperatives d’iniciativa social. Actualment vinculat a la fundació Adsis com a voluntari.

La transformació social és tots aquells canvis que es produeixen i s’han de produir per aconseguir una societat més justa i equitativa.

Twitter