Amparo Porcel i Mundó

Treballadora social i pedagoga he dedicat la meva vida professional a incidir en el treball social, el sector social i a formar professionals dels serveis socials, a traves de la RTS del Col·legi, d’escoles de tercer sector i de l’acció que ha fet i fa Intress: formació, publicacions i estudis situacions socials.

La meva filosofia, com la d’Intress, és treballar per aconseguir persones autònomes i participatives i també una comunitat inclusiva. Creiem que tant les persones com la comunitat seran claus per al canvi cap a una societat més justa, posant a la persona en el centre de la intervenció social.

 

ton Dalmau

Ton Dalmau

Impulsor de la moneda social “la Turuta” a Vilanova i la Geltrú i de les Cantades Populars pel Planeta i la Pau.

Enfocar-nos en el que anomeno la GRAN RECONVERSIÓ.

Blog

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

tea bishop

Tea Bishop

I am a college student who is looking for a non-profit organization to support!

It is significant and lasting changes in the structures, institutions, norms, values, and relationships within a society. It is a process through which the fundamental aspects of a society undergo a profound shift, leading to a new and often improved state.

Instagram

Laura Trabal Svaluto-Ferro

Laura Trabal Svaluto-Ferro

Amb 30 anys d’experiència en comunicació i premsa, he arribat a la conclusió que la paraula és l’eina més poderosa del ésser humà. Ara comunico des del tercer sector social.

Una transformació constant que, algún dia, ens portarà cap a una societat justa, equitativa, i que convisqui amb armonia amb el planeta terra.

Linkedin

BARBARA EDUCACIÓ SCCL

Barabara Educació SCCL

Cooperativa d’inicativa social sense ànim de lucre formada per dones.

Practicar dia a dia els valors i els principis cooperatius des de la mirada feminista fent front a resistències, interessos i pors.

Instagram, Twitter

Carme Laorden Medina

Carme Laorden Medina

Nascuda a Barcelona al 1966, soc mare, llicenciada en Psicologia al 1990 i habilitada com a Educadora Social al 1998. Professionalment vinculada des de fa més de 30 anys a l’Associació in via, acompanyant a dones, infants i joves en situació d’extrema vulnerabilitat i supervivents violència masclista.

Transformació social és per a mi avançar en drets i benestar de la societat en tota la seva diversitat.

Twitter

Raquel Leon Mayol

Raquel Leon Mayol

Sòcia fundadora de la cooperativa Barabara Educació. Vinc del mon de la cooperació internacional i de l’educació per a la ciutadania global. Actualment acompanyo a persones i entitats en processos formatius i organitzatius

Sentit de responsabilitat col.lectiva i compromesa per tal que totes les persones visquem de forma digna, lliure, equitativa, en pau i justa.

Linkedin

Montse Fernandez

Montse Fernández

Vinculada al món social i les entitats sense afany de lucre des de fa molt de temps. Em dedico a la recerca en les ciències socials, precisament, per contribuir a la transformació social a partir de la generació de coneixement.

Creure en les possibilitats infinites de l’ésser humà per fer del món un lloc millor. La transformació és una manera de viure i de fer, sempre col·lectiva i des de valors prosocials, justicia social, feminisme, pau…

Linkedin

Fundació Pimec

L’objectiu de la Fundació és impulsar i promoure la integració dels valors de la responsabilitat social a les pimes catalanes mitjançant accions que les converteixen en empreses socialment més responsables, amb la integració de valors necessaris per a la seva gestió interna.

Anem cap a una nova manera de fer i ser empresa on les persones són l’element central. En el camí per a incloure aspectes socials en la dinàmica empresarial, creiem que l’empresa, junt amb els diferents actors socials i econòmics, ha de compartir el treball, l’esforç i la responsabilitat.

Twitter