Associació Catnova

Som una associació que promou l’acolliment, l’ocupació, la formació, el voluntariat, valors com la igualtat, diversitat, la interculturalitat i el desenvolupament integral de la població en situació de vulnerabilitat, alhora, que impulsa la col·laboració activa dels diferents actors de la societat.

La transformació social és treballar per canviar les estructures i els sistemes que perpetuen la desigualtat i l’exclusió. A nivell intern treballem per la democratització. Amb un enfocament holístic, empoderem a les persones per prendre control de les seves vides i contribueixin activament a les seves.

Verònica Platas Ruiz

Llicenciada en Pedagogia. Més de 20 anys d’experiència en innovació en recursos humans, estratègia de negocis i management. Consultora especialista en diagnòstic organitzatiu i de talent; innovació en recursos humans i lideratge. Professora associada a EADA Business School.

Procés profund de canvi en les estructures, les mentalitats i les relacions d’una societat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones i promoure la justícia i l’equitat.

Linkedin

Amparo Porcel i Mundó

Treballadora social i pedagoga he dedicat la meva vida professional a incidir en el treball social, el sector social i a formar professionals dels serveis socials, a traves de la RTS del Col·legi, d’escoles de tercer sector i de l’acció que ha fet i fa Intress: formació, publicacions i estudis situacions socials.

La meva filosofia, com la d’Intress, és treballar per aconseguir persones autònomes i participatives i també una comunitat inclusiva. Creiem que tant les persones com la comunitat seran claus per al canvi cap a una societat més justa, posant a la persona en el centre de la intervenció social.

 

ton Dalmau

Ton Dalmau

Impulsor de la moneda social “la Turuta” a Vilanova i la Geltrú i de les Cantades Populars pel Planeta i la Pau.

Enfocar-nos en el que anomeno la GRAN RECONVERSIÓ.

Blog

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

tea bishop

Tea Bishop

I am a college student who is looking for a non-profit organization to support!

It is significant and lasting changes in the structures, institutions, norms, values, and relationships within a society. It is a process through which the fundamental aspects of a society undergo a profound shift, leading to a new and often improved state.

Instagram

Laura Trabal Svaluto-Ferro

Laura Trabal Svaluto-Ferro

Amb 30 anys d’experiència en comunicació i premsa, he arribat a la conclusió que la paraula és l’eina més poderosa del ésser humà. Ara comunico des del tercer sector social.

Una transformació constant que, algún dia, ens portarà cap a una societat justa, equitativa, i que convisqui amb armonia amb el planeta terra.

Linkedin

BARBARA EDUCACIÓ SCCL

Barabara Educació SCCL

Cooperativa d’inicativa social sense ànim de lucre formada per dones.

Practicar dia a dia els valors i els principis cooperatius des de la mirada feminista fent front a resistències, interessos i pors.

Instagram, Twitter

Carme Laorden Medina

Carme Laorden Medina

Nascuda a Barcelona al 1966, soc mare, llicenciada en Psicologia al 1990 i habilitada com a Educadora Social al 1998. Professionalment vinculada des de fa més de 30 anys a l’Associació in via, acompanyant a dones, infants i joves en situació d’extrema vulnerabilitat i supervivents violència masclista.

Transformació social és per a mi avançar en drets i benestar de la societat en tota la seva diversitat.

Twitter

conxi martinez

Conxi Martínez

Educadora social. Directora de l’entitat sense afany de lucre AD’ Iniciatives Social.

Compromís, reflexió i acció, amb la ferma convicció de què un món més just, amable, respectuós i sostenible és possible.

Twitter