Amparo Porcel i Mundó

Treballadora social i pedagoga he dedicat la meva vida professional a incidir en el treball social, el sector social i a formar professionals dels serveis socials, a traves de la RTS del Col·legi, d’escoles de tercer sector i de l’acció que ha fet i fa Intress: formació, publicacions i estudis situacions socials.

La meva filosofia, com la d’Intress, és treballar per aconseguir persones autònomes i participatives i també una comunitat inclusiva. Creiem que tant les persones com la comunitat seran claus per al canvi cap a una societat més justa, posant a la persona en el centre de la intervenció social.

 

Marcos Cuenca Rojas

Amb experiència en el sector digital trobo atracció i interés per la sostenibilitat els ODS i la ESS+S, actualment sóc docent de marketing sostenibilitat i ODS.

Canviar el sistema econòmic capitalista per un sistema econòmic de triple impacte basat en l’ecosocialisme humanista.

LinkedIn

Vincle

Associació de Cardiopaties Congènites, AACIC

L’Associació de Cardiopaties Congènites és una entitat declarada d’utilitat pública amb la missió d’oferir una resposta a les necessitats socials de les persones amb cardiopatia congènita, a les seves famílies i als professionals de la xarxa amb els que ens relacionem, afavorint el coneixement d’aquesta patologia a la societat i potenciant la recerca no clínica en les institucions, tot això garantint la sostenibilitat econòmica a través de recursos propis i/o de tercers amb els que es mantenen aliances pel desenvolupament d’activitats d’alt valor afegit.

Col·laborar en la transformació d’una societat corresponsable amb els altres i amb l’entorn, inclusiva, equitativa i sostenible.

Twitter, LinkedIn

ton Dalmau

Ton Dalmau

Impulsor de la moneda social “la Turuta” a Vilanova i la Geltrú i de les Cantades Populars pel Planeta i la Pau.

Enfocar-nos en el que anomeno la GRAN RECONVERSIÓ.

Blog

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

+Educació Cooperativa

+Educació Cooperativa

Des de +Educació acompanyen escoles, entitats, xarxes educatives i administracions per dotar els seus projectes educatius d’eines per avançar cap a aquesta visió holística educativa en la qual hi participin equips impulsors rics i diversos capaços d’adaptar i a les necessitats del territori els projectes existents i crear-ne de nous.

La transformació social és el camí cap a una societat més justa, equitativa i cohesionada. Treballem per l’accés universal a les activitats educatives del fora escola. L’educació és l’eina més potent per a la transformació i la posem al servei de la comunitat connectant temps i espais educatius..

Twitter

Col·legi oficial de pedagogia de Catalunya

Col·legi oficial de pedagogia de Catalunya

La Pedagogia és la Ciència de l’Educació i el seu objecte d’estudi i intervenció és l’educació, en aquest sentit els titulats en PEDAGOGIA i PSICOPEDAGOGIA són els especialistes en processos d’ensenyament-aprenentatge i dels processos de canvi que promou l’educació i la formació, al llarg i ample de la vida.

És l’acció deliberada per erradicar la pobresa, la violència, les desigualtats… per a què tota la ciutadania tingui accés a una vida digna i autònoma, que passa per exercir el seu dret a la salut, a l’habitatge, a l’alimentació, a l’educació i al treball.

Twitter

Laura Trabal Svaluto-Ferro

Laura Trabal Svaluto-Ferro

Amb 30 anys d’experiència en comunicació i premsa, he arribat a la conclusió que la paraula és l’eina més poderosa del ésser humà. Ara comunico des del tercer sector social.

Una transformació constant que, algún dia, ens portarà cap a una societat justa, equitativa, i que convisqui amb armonia amb el planeta terra.

Linkedin

BARBARA EDUCACIÓ SCCL

Barabara Educació SCCL

Cooperativa d’inicativa social sense ànim de lucre formada per dones.

Practicar dia a dia els valors i els principis cooperatius des de la mirada feminista fent front a resistències, interessos i pors.

Instagram, Twitter

sergio asensio

Sergio Asensio

Director de l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell. Vinc de l’escola de l’esplai i sempre he estat vinculat al Tercer Sector Social. M’agrada dir que sóc Integrador Social.

Fer possible impossibles i generar canvis que facin possible la igualtat d’oportunitats. Construcció d’una societat més justa, equitativa i solidària.

Twitter