Marcos Cuenca Rojas

Amb experiència en el sector digital trobo atracció i interés per la sostenibilitat els ODS i la ESS+S, actualment sóc docent de marketing sostenibilitat i ODS.

Canviar el sistema econòmic capitalista per un sistema econòmic de triple impacte basat en l’ecosocialisme humanista.

LinkedIn

ton Dalmau

Ton Dalmau

Impulsor de la moneda social “la Turuta” a Vilanova i la Geltrú i de les Cantades Populars pel Planeta i la Pau.

Enfocar-nos en el que anomeno la GRAN RECONVERSIÓ.

Blog

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

+Educació Cooperativa

+Educació Cooperativa

Des de +Educació acompanyen escoles, entitats, xarxes educatives i administracions per dotar els seus projectes educatius d’eines per avançar cap a aquesta visió holística educativa en la qual hi participin equips impulsors rics i diversos capaços d’adaptar i a les necessitats del territori els projectes existents i crear-ne de nous.

La transformació social és el camí cap a una societat més justa, equitativa i cohesionada. Treballem per l’accés universal a les activitats educatives del fora escola. L’educació és l’eina més potent per a la transformació i la posem al servei de la comunitat connectant temps i espais educatius..

Twitter

MÒNICA MONTANER SOLDEVILA

Mònica Montaner Soldevila

Emprenedora social. El meu somni és que les entitats socials siguin un model d’èxit que contagin a tota la societat amb el seu esperit.

Evolucionar cap a noves maneres de fer, més sostenibles, que busquen el benestar de totes les persones.

Victor Bayarri

Victor Bayarri

M’apassiona l’acció social creativa. Aquella que nodreix la vida i obre amplis horitzons de llibertat a les persones. Vaig començar ben jove, com a voluntari, en serveis de lleure inclusiu i més endavant he treballat en àmbits institucionals i socials ben diversos. Vull un futur millor per la Terra!

Més consciència i compromís ciutadà en el marc d’un activisme social pels drets i les llibertats.

Linkedin

JOSEP GIRALT LLADANOSA

Josep Giralt Lladanosa

Sempre m’ha mogut la persecució de la justícia social, però a l’igual que al Groucho Marx, mai no aconsegueixo atrapar-la.

Fonamentalment són tots aquells processos en què persones de la societat, partint de valors com: la solidaritat, el compromís i una acció èticament responsable.

bep@giralts.cat

albert huerta

Albert Huerta Molina

El meu somni és contribuir a construir un món més sostenible i just. Em dedico a la consultoria i a la docència. Soc soci de la cooperativa Vector5, excel·lència i sostenibilitat i col·laboro amb diferents iniciatives socials.

Corresponsabilitzar-nos dels reptes que tenim i col·laborar per promoure una societat més justa, humana i sostenible.

Twitter

conxi martinez

Conxi Martínez

Educadora social. Directora de l’entitat sense afany de lucre AD’ Iniciatives Social.

Compromís, reflexió i acció, amb la ferma convicció de què un món més just, amable, respectuós i sostenible és possible.

Twitter

afers publics

Afers Públics

Consultoria Social.

Cal enfortir les polítiques i els seveis públics, definint un nou marc de relació transformador entre les administracions públiques i les organitzacions.

aferspublics.cat