Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

v

Fundació Eveho

Treballem en l’atenció socio-educativa amb nens, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat o en risc de ser-ho.

Entenem la transformació social en la incidència i treball en totes les esferes necessàries perquè s’estableixi el canvi en la nostra societat perquè desapareguin les desigualtats socials i esdevingui una societat més justa i igualitària en drets i deures per les persones. El mecanisme clau de treball amb les persones esdevé en part fonamental des de l’educació social, la formació i informació, així com canvis en polítiques que promoguin el respecte a la diversitat i l’atenció als col·lectius més fiables.

Twitter

+Educació Cooperativa

+Educació Cooperativa

Des de +Educació acompanyen escoles, entitats, xarxes educatives i administracions per dotar els seus projectes educatius d’eines per avançar cap a aquesta visió holística educativa en la qual hi participin equips impulsors rics i diversos capaços d’adaptar i a les necessitats del territori els projectes existents i crear-ne de nous.

La transformació social és el camí cap a una societat més justa, equitativa i cohesionada. Treballem per l’accés universal a les activitats educatives del fora escola. L’educació és l’eina més potent per a la transformació i la posem al servei de la comunitat connectant temps i espais educatius..

Twitter

albert huerta

Albert Huerta Molina

El meu somni és contribuir a construir un món més sostenible i just. Em dedico a la consultoria i a la docència. Soc soci de la cooperativa Vector5, excel·lència i sostenibilitat i col·laboro amb diferents iniciatives socials.

Corresponsabilitzar-nos dels reptes que tenim i col·laborar per promoure una societat més justa, humana i sostenible.

Twitter

Raquel Leon Mayol

Raquel Leon Mayol

Sòcia fundadora de la cooperativa Barabara Educació. Vinc del mon de la cooperació internacional i de l’educació per a la ciutadania global. Actualment acompanyo a persones i entitats en processos formatius i organitzatius

Sentit de responsabilitat col.lectiva i compromesa per tal que totes les persones visquem de forma digna, lliure, equitativa, en pau i justa.

Linkedin

Josep Ricart Riu

Vinculat a les cooperatives sense ànim de lucre i en funcions socials fa quinze anys, exvicepresident de la cooperativa Garbet cooperativa d’inserció, és membre de la comissió de gestió de la sectorial de cooperatives d’iniciativa social. Actualment vinculat a la fundació Adsis com a voluntari.

La transformació social és tots aquells canvis que es produeixen i s’han de produir per aconseguir una societat més justa i equitativa.

Twitter