Marcos Cuenca Rojas

Amb experiència en el sector digital trobo atracció i interés per la sostenibilitat els ODS i la ESS+S, actualment sóc docent de marketing sostenibilitat i ODS.

Canviar el sistema econòmic capitalista per un sistema econòmic de triple impacte basat en l’ecosocialisme humanista.

LinkedIn

ton Dalmau

Ton Dalmau

Impulsor de la moneda social “la Turuta” a Vilanova i la Geltrú i de les Cantades Populars pel Planeta i la Pau.

Enfocar-nos en el que anomeno la GRAN RECONVERSIÓ.

Blog

Càmeres i acció

Càmeres i Acció SCCL

La cooperativa Càmera i Acció és una organització que fa servir la tècnica audiovisual com a eina d’intervenció social.

La transformació social l’entenem com aquell procés que es produeix des de l’individu i que impacta mica en mica en el seu entorn proper.

Instagram, Twitter, Facebook

tea bishop

Tea Bishop

I am a college student who is looking for a non-profit organization to support!

It is significant and lasting changes in the structures, institutions, norms, values, and relationships within a society. It is a process through which the fundamental aspects of a society undergo a profound shift, leading to a new and often improved state.

Instagram

v

Fundació Eveho

Treballem en l’atenció socio-educativa amb nens, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat o en risc de ser-ho.

Entenem la transformació social en la incidència i treball en totes les esferes necessàries perquè s’estableixi el canvi en la nostra societat perquè desapareguin les desigualtats socials i esdevingui una societat més justa i igualitària en drets i deures per les persones. El mecanisme clau de treball amb les persones esdevé en part fonamental des de l’educació social, la formació i informació, així com canvis en polítiques que promoguin el respecte a la diversitat i l’atenció als col·lectius més fiables.

Twitter

Jaume Albaiges Rosello

Jaume Albaigès Roselló

Director de SinergiaTIC, impulsor de la digitalització del tercer sector i membre del patronat de l’OTS, entre d’altres barrets i negociats.

Proposar i fer efectius els engranatges de canvi que permetin fer un món més acollidor per al conjunt dels qui l’habitem, especialment per als més vulnerables.

Twitter

Raquel Leon Mayol

Raquel Leon Mayol

Sòcia fundadora de la cooperativa Barabara Educació. Vinc del mon de la cooperació internacional i de l’educació per a la ciutadania global. Actualment acompanyo a persones i entitats en processos formatius i organitzatius

Sentit de responsabilitat col.lectiva i compromesa per tal que totes les persones visquem de forma digna, lliure, equitativa, en pau i justa.

Linkedin

Montse Fernandez

Montse Fernández

Vinculada al món social i les entitats sense afany de lucre des de fa molt de temps. Em dedico a la recerca en les ciències socials, precisament, per contribuir a la transformació social a partir de la generació de coneixement.

Creure en les possibilitats infinites de l’ésser humà per fer del món un lloc millor. La transformació és una manera de viure i de fer, sempre col·lectiva i des de valors prosocials, justicia social, feminisme, pau…

Linkedin

Nacho Rosés

Nacho Rosés Ustariz

M’agrada ajudar a les empreses i organitzacions a transformar-se i adaptar-se als nous reptes des d’una mirada digital i sostenible. Per això sóc soci i fundador de la consultora matteria_

Treballar per la igualtat d’oportunitats, fomentar l’esperit crític i treballar per un planeta mes sostenible.

Linkedin

Josep Rodriguez i Montserrat

Josep Rodríguez i Montserrat

Director general de la fundació Educativa Terrassa, pare de 2 fills, fill de Terrassa. Ciutat on ha crescut a nivell professional, cultural (membre minyons de Terrassa) i social (Esplai, Consell de joves, Consell de districtre, taula anglada 2030, comisió AEG, membre fundador de la TAS).

Treballar per la igualtat d’oportunitats, fomentar l’esperit crític i treballar per un planeta mes sostenible.

Twitter