Associació Catnova

Som una associació que promou l’acolliment, l’ocupació, la formació, el voluntariat, valors com la igualtat, diversitat, la interculturalitat i el desenvolupament integral de la població en situació de vulnerabilitat, alhora, que impulsa la col·laboració activa dels diferents actors de la societat.

La transformació social és treballar per canviar les estructures i els sistemes que perpetuen la desigualtat i l’exclusió. A nivell intern treballem per la democratització. Amb un enfocament holístic, empoderem a les persones per prendre control de les seves vides i contribueixin activament a les seves.

Angela Rosales Cabrera

Soc inquieta i curiosa a parts iguals. Fa uns anys vaig fundar l’associació Pallapupas, entitat de referència en la intervenció sociosanitària des del vessant artístic que treballa per millorar l’estat emocional de les persones que es troben en situació de malaltia. En l’actualitat, soc membre del Patronat de l’OTS.

Un canvi de paradigma i un empoderament ciutadà entre moltes d’altres coses.

LinkedIn

Marcos Cuenca Rojas

Amb experiència en el sector digital trobo atracció i interés per la sostenibilitat els ODS i la ESS+S, actualment sóc docent de marketing sostenibilitat i ODS.

Canviar el sistema econòmic capitalista per un sistema econòmic de triple impacte basat en l’ecosocialisme humanista.

LinkedIn

Vincle

Escola Online Singulares y Sociales

Escuela Online Internacional de Emprendimiento Social Femenino

És el canvi de paradigma econòmic, social, polític que les societats necessiten pel benestar de les persones, la justícia social, el desenvolupament sostenible del planeta. Hem d’aconseguir que estigui a la Missió i Visió, a l’ADN, de tothom: persones, organitzacions, governs.

Instagram

Vincle

Associació de Cardiopaties Congènites, AACIC

L’Associació de Cardiopaties Congènites és una entitat declarada d’utilitat pública amb la missió d’oferir una resposta a les necessitats socials de les persones amb cardiopatia congènita, a les seves famílies i als professionals de la xarxa amb els que ens relacionem, afavorint el coneixement d’aquesta patologia a la societat i potenciant la recerca no clínica en les institucions, tot això garantint la sostenibilitat econòmica a través de recursos propis i/o de tercers amb els que es mantenen aliances pel desenvolupament d’activitats d’alt valor afegit.

Col·laborar en la transformació d’una societat corresponsable amb els altres i amb l’entorn, inclusiva, equitativa i sostenible.

Twitter, LinkedIn