Presentació del 1r informe per a la Transformació Social a Catalunya

L’OTS tanca l’any amb més de 100 usuaris actius a la seu virtual

L’Observatori per a la Transformació Social tanca l’any amb un recull de les activitats dutes a terme i amb una comunitat forta d’un centenar de persones.

L’OTS volem desitjar bones festes a tothom. Amb una especial menció a totes les persones que treballeu diàriament per la transformació social, la feina de l’Observatori també té sentit gràcies a tots vosaltres.

Tanquem l’any amb alegria, satisfacció i molt agraïment. Aquest any ha estat ple de desafiaments, però també de grans assoliments i ens agradaria fer un repàs. Amb l’esforç i dedicació de tots i totes, hem aconseguit marcar una diferència significativa en la transformació de la societat catalana.

Vam començar amb el llançament de vídeos inspiradors, on diferents Nodes de l’OTS van compartir els seus projectes transformadors, evidenciant la diversitat i riquesa de les iniciatives. Aquesta acció va ser clau per a motivar i connectar a més persones amb la nostra missió, junt amb el “mirades transformadores” una sèrie de webinars impartits per grans experts.

Un dels nostres majors èxits ha estat l’ampliació de la nostra base de vincles, superant els 30 col·laboradors que comparteixen i donen suport a la nostra visió de transformació social. Aquesta xarxa en expansió és el testimoni del nostre compromís col·lectiu i la força del treball en equip.

La nostra seu virtual ha estat un espai dinàmic i interactiu, arribant a gairebé un centenar d’usuaris actius. A través d’aquesta plataforma, hem pogut oferir varietat de continguts amb perspectives transformadores, aportant nous enfocaments i diàlegs enriquidors. Allà és on podeu trobar tot el contingut que anem treballant.

Un moment molt destacat de l’any va ser el llançament del 1r informe sobre transformació social a Catalunya, un treball que ressalta la importància de l’escolta social a través de les xarxes social i Internet. Un acte que va servir per presentar oficialment el nou Observatori i la nostra tasca actual.

Després de l’informe, vam identificar la salut com l’àmbit més transformador en matèria social. En aquest context, vam organitzar el primer “Diàlegs pel Canvi“, un debat amb grans professionals que va resultar molt enriquidor i va obrir noves vies de reflexió i acció.

Gràcies a la vostra incansable dedicació, hem construït un equip fort, capaç de generar un impacte real i sostingut en la societat. Estem orgulloses i orgullosos del camí recorregut i prenem amb entusiasme els reptes que ens esperen.

Us desitgem unes bones festes i un pròsper any nou, esperant continuar treballant conjuntament per un futur més just i equitatiu per a tothom.


Tornar al llistat