Informe “L’acció social i el tercer sector. La transformació social com a tret d’identitat”

Després del debat sobre acció social i tercer sector que va liderar l’Observatori amb la ponència de 5 persones expertes sobre el tema publiquem l’informe.

Et presentem l’informe “L’acció social i el tercer sector. La transformació social com a tret d’identitat”, el tercer derivat de l’espai Diàlegs pel Canvi de l’OTS. El document ofereix una visió integral sobre el potencial transformador de l’acció social i el tercer sector en la societat contemporània.

L’acció social i el tercer sector són dues esferes indestriables amb un paper essencial en la transformació social. Sens dubte, aquests àmbits tenen un rol estratègic rellevant en la producció de benestar, en la defensa dels col·lectius més vulnerables, en la cohesió social i territorial, en el desenvolupament del voluntariat social i de la democràcia participativa, en l’activitat econòmica i en la generació d’ocupació.

Descarrega-te’l a través de la nostra seu virtual (previ registre).

A l’informe hi trobaràs:

  • Les veus dels ponents
  • Diagnòstic actual
  • Reptes i desafiaments a abordar
  • El canvi de visió i els seus eixos
  • Els agents de canvi i els seus rols
  • Què podem fer? Les propostes

D’on surt aquest informe?

Arran de l’acte de presentació del 1r informe sobre transformació social a Catalunya, vam identificar que l’acció social era un dels àmbits més transformadors en matèria social. El diàleg sobre l’acció social i el tercer sector és el segon d’una sèrie de diàlegs que es duran a terme a fi de tenir una visió clara i global sobre els principals canvis socials que cal abordar. Pots tornar a veure el debat a través d’aquest enllaç.

Tornar al llistat