Informe: El paper de l’educació en la transformació social

Després del debat sobre educació que va liderar l’Observatori amb la ponència de 6 persones expertes sobre el tema, llancem el resultat gràfic: un informe.

Et presentem l’informe “El paper de l’educació en la transformació social”, el segon derivat de l’espai Diàlegs pel Canvi de l’OTS. El document ofereix una visió integral sobre el potencial transformador de l’educació en la societat contemporània.

El nostre propòsit és que aquest informe esdevingui una eina de reflexió per a persones, organitzacions i entitats compromeses amb la transformació social, que serveixi com a punt de partida per continuar promovent el debat entre els diferents agents implicats i permeti avançar en la construcció d’un futur més just, equitatiu i sostenible.

Descarrega-te’l a través de la nostra seu virtual (previ registre).

A l’informe hi trobaràs:

  • Les veus dels ponents
  • Diagnòstic actual
  • Reptes i desafiaments a abordar
  • El canvi de visió i els seus eixos
  • Els agents de canvi i els seus rols
  • Què podem fer? Les propostes

D’on surt aquest informe?

Arran de l’acte de presentació del 1r informe sobre transformació social a Catalunya, vam identificar que l’educació era un dels àmbits més transformadors en matèria social. El diàleg sobre l’educació és el segon d’una sèrie de diàlegs que es duran a terme a fi de tenir una visió clara i global sobre els principals canvis socials que cal abordar. Pots tornar a veure el debat a través d’aquest enllaç.

Gràcies a la dedicació dels sis ponents i la comunitat de l’Observatori, hem pogut elaborar un informe sobre aquest darrer debat. Podeu descarregar, en format de llibre digital.

Tornar al llistat