Setmana Europea de l’Esport 2024

Comissió Europea

/ Diversos

23/09/2024 - 30/09/2024

L’esport té un poder únic per a fer que les societats siguin més inclusives. Contribueix a l’educació, la igualtat, la sostenibilitat, la solidaritat i la democràcia. L’esport permet un ambient on tots se senten benvinguts, així que uneix-te!

En 2024, la Setmana Europea de l’Esport se centrarà en la inclusió, el benestar i la pertinença.

  • Inclusió: L’esport és per a tots!
    L’esport no és només per a esportistes. Pot participar independentment del seu nivell de condició física o antecedents. L’esport és inclusiu i no discrimina. No importa el seu gènere, edat, habilitats, religió, ètnia, educació o orientació sexual: L’esport és per a tots!
  • Benestar: un pas cap a la felicitat
    L’esport augmenta l’autoestima i promou una millor salut. L’activitat física ajuda a la millora personal i millora el benestar general. Quan practiques esports, et veus bé i et sents bé!
  • Pertinença: som una comunitat
    L’esport ofereix oportunitats de vida i uneix a les generacions. Tothom manté la seva individualitat i, al mateix temps, comparteix els valors olímpics i de la UE de bondat, respecte i solidaritat. L’activitat física és un bitllet d’anada a la socialització i l’amor per una existència més sostenible, tant a nivell social com ambiental.