III Fòrum Cinema i Educació

AulaMèdia · Educació Mediàtica

9.00 h / Casal Municipal ''Les Monges'' | C. Major, 2. Roda de Berà

01/06/2024

És una jornada formativa adreçada al professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària, així com a estudiants universitaris de la branca de comunicació o magisteri que tinguin l’interès a treballar el llenguatge audiovisual a les aules.

L’objectiu del Fòrum és reflexionar i debatre sobre com i en quin moment cal implementar l’alfabetització audiovisual a les aules i, alhora, aportar i compartir materials i experiències audiovisuals d’arreu del territori que potenciïn el pensament crític. Durant la jornada, la qual comptarà amb conferències, explicacions tècniques, taules rodones, diàlegs i projeccions, els i les assistents tindran l’oportunitat de compartir experiències i aprenentatges amb altres docents.

L’eix temàtic de la present edició del Festival es dedica, d’una forma genèrica, als vincles entre el cinema i la literatura, per la qual cosa algunes de les propostes del Fòrum també abordaran la qüestió des d’una visió pedagògica i educativa i, així mateix, amb aportacions d’experiències pràctiques reeixides.