Esmorzar de valor compartit

ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

10.00 - 14.00 h / Delegació d'ACCIÓ a Lleida | Rbla. de Ferran, 1. Lleida

18/04/2024

Tens interès en conèixer les eines i tendències més rellevants per a la generació de valor compartit? Vols avaluar en quin punt de partida es troba la teva empresa? T’agradaria entrar en contacte amb empreses del teu territori amb inquietuds similars?

El valor compartit és un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o l’aprovisionament local. I cada vegada està agafant més rellevància.

Aquest taller pràctic es planteja amb l’objectiu de facilitar eines a les empreses perquè puguin avançar en la generació de valor compartit.

Durant aquesta sessió podràs:

  • Conèixer el concepte de valor compartit i les metodologies existents per incorporar-ho a l’estratègia empresarial.
  • Entendre la importància de treballar aquest concepte en l’actualitat, fruit de les pressions de mercat i les obligacions legislatives.
  • Descobrir les principals eines existents per facilitar la integració de la sostenibilitat, posant especial èmfasi en el moviment B Corp.
  • Aprendre a avaluar el punt de partida de l’empresa, les seves fortaleses i les oportunitats existents de posicionament estratègic a través de dinàmiques i exercicis pràctics.