Avís legal

Condicions d’ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés al portal web OTS.CAT. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal.

L’Observatori es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la pàgina web, de la configuració i la presentació d’aquesta i de les condicions d’accés.

L’Observatori no és responsable de les fallades que es produeixin a les comunicacions, no garantint la disponibilitat i continuïtat del funcionament del portal i dels serveis, per això L’Observatori no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la pàgina Web o contingut.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra companyia, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre aquests més enllà del que sigui estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Aquests drets estan registrats al Registre de la Propietat Intel·lectual.
Propietat Industrial, protecció de domini

La marca “OTS” té domini i està protegit davant de qualsevol intenció maliciosa del mateix.

Identificació de la marca

En compliment de l’article 10 de la Llei de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic: OTS és la marca de:

  • Nom: Fundació Observatori Tercer Sector
  • NIF: G63349310
  • E-mail: info@ots.cat
  • Seu social: Carrer de Trajà, 14 (Interior) – Accés: Parc de la Font Florida – 08004 de Barcelona

Exclusió de responsabilitat

Es declina qualsevol tipus de responsabilitat per l’ús maliciós que pogués fer-se per part d’un tercer en connectar-vos a la nostra web.

Així mateix, no es responsabilitza del dany que es pogués derivar per un ús incorrecte d’aquesta web o a algun dels portals que apareixen com a hipervincles a la nostra web.

Respecte els links o hiperenllaços declinem tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas dels que apareguin a la nostra pàgina, la connexió la faran a títol informatiu.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb aquest avís legal les parts accepten el sotmetiment exprés als jutjats de Barcelona.